Tüm endüstriyel zemin uygulamaları için hizmetinizdeyiz.
Kaliteli işçilik, detaylı tasarımla hataya yer vermiyoruz.
İyi bir planlama ile mükemmel sonuçlar elde ediyoruz.
İşletmelerinizde doğru zemin seçimi için bizlerle irtibata geçin.
Birçok endüstriyel ve ticari yapılarda zemin betonu kullanılır. Zeminler, çatı dışında kullanıcının en çok yakındığı yapı elemanıdır. Zemin betonunun beklenen performans koşullarını belirleyerek tasarım aşamaları, malzeme türleri ve gerekli işçilik belirlenir.
Zemine oturan iyi bir beton birçok etkene bağlıdır. Bunlar;
Diğer Donatılar Yerine Mtocon Kullanarak Maliyetinizi %35 Azaltın.
%100 Korozyonsuz Betonun Donatısı MTOCON Makro Sentetik Fiberleri.
Mtocon ile Nakliye Maliyetinizi %65 Azaltın.
Firmamız endüstriyel zemin konusunda Dünyanın önde gelen kuruluşları ile iş birliği yapmaktadır.
Depo inşaatları yaptığınız depolarda raf kurulumunu sağlıklı yapabilmeniz için zemin düzlüğünüz DIN 18202 standartlarına uygun olması gerekmektedir. İnşaat aşamasında bağlantı kurarsanız yardımcı oluruz.
Depo ve fabrikalarınızda bulunan zemin problemleriniz için garantili kesin çözüm odaklı uygulamalarımız mevcuttur. Özellikle derz geçiş, raf arası koridor pistleri,yer işaretlemeleri gibi olan sorunlarınız için tarafımızdan bilgi alabilirsiniz. Eski betonların yeniden tamir onarımı gibi bir çok konuda çalışmalarımız mevcuttur.
Firmamız zeminler konusunda Türkiye de büyük projeler bitirmiş ve danışmanlığını yapmıştır. Yeni depo,fabrika,saha betonu gibi yatırımlarınız beton atılmadan önce tarafımıza bildirilirse uzun yıllar sorun yaşamadan kaliteli bir kullanımı olan zemin sahibi olursunuz.
Havalimani, apron, otopark, fabrika ve depo zeminleri, liman, saha betonları gibi beton döküm işlemleriniz için irtibata geçebilirsiniz.
Zeminlerden dolayı problem yaşamanız büyük bir sorundur. Firmanız sürekli gereğinden fazla işletme gideri ödemek zorunda kalıyor. Depo hızınız %100 artar. Sürekli yeni depo inşaatı yapmak zorunda kalmazsınız. Havaya kira ödemek zorunda kalmayın.
Joint Derz Profiller, betonun içerisinde kalan bu kendinden mekanizmalı çelik kalıplar betonun genleşme ve büzülmesi sırasında rahat hareket olanağı sağlayarak çatlamasını önler. Amacına yönelik çeşitli model ve tipleri vardır.
Büyük forkliflerin ve diğer iş makinalarının çalıştığı depo ve hangarlarda soğuk derzlerde zamanla beton kırılmaları ve deformasyon söz konusudur. Uyguladığımız bu çelik derz profilleri büyük ölçüde bu deformasyonlara engel olmaktadır.
Derz Profillerinin Avantajları
• Beton yanaklarının kırılmasını engeller.
• Beton soğuk ve sıcak havalarda genleşir ve bu genleşmenin absorbe olmasını sağlar.
• Çatlaklar kontrol altına alınır.
Yük aktarma sistemi, sabit ayırma kamaları arasında hareket eden yüksek mukavemetli münferit plaka kamaları ile çalışır. Soğuk çekme demir raylar sayesinde had safhada uzun ömürlü korumaya sahip olan döşeme bağlantıları, ağır iş trafiğinin gerçekleştiği zeminlerde kullanım için idealdir.Bu sistem, açıklığı 20 mm'ye kadar olan kendinden şekilli serbest hareket derzlerinde yükün güvenli bir şekilde aktarılmasını temin eder ve 100 mm ila 300 mm arasındaki döşeme derinlikleri için uygundur.
Garantili servis kolaylığı ve yapısal tasarım sunan, betonun iki yönlü serbest yatay hareketine olanak sağlayan dünyanın 1 numaralı ve tek derz profili. Profil ve zeminin birlikte yük taşıma kapasitesi sayesinde zorlu koşularda mümkün olan en iyi yük aktarma sistemine sahip benzersiz patentli teknoloji.
Endüstriyel zemin betonlarında soğuk derz profili uygulamalarında hizmetinizdeyiz. Proje için lütfen bizimle iletişime geçin.
ENDÜSTRİYEL ZEMİN SİSTEMLERİ
Yenişehir Mahallesi Mustafa Akyol Caddesi No:13 A2 Blok Daire:74 Pendik İstanbul
0532 443 79 64
0532 571 11 22
0535 689 57 30
info@endustriyel-zemin.com
yener@endustriyel-zemin.com
yeneracikgoz@gmail.com